Innan tatuering

Viktigt att tänka på innan din tatueringstid, se till att du är utvilad och att du har ätit ordentligt, speciellt vid längre sittningar, då det är en påfrestning för kroppen att tatuera sig och det är viktigt att man har fyllt på 

energidepåerna ordentligt.

En god idé är även att ha med sig någon dricka och något sött för att hålla blodsockernivån hela sittningen. Bekväma och oömma kläder, då det kan komma färgstänk vilket gärna inte går bort i tvätten.


Är du sjuk är det bättre att boka om tiden, det är ingen bra idé att tatuera sig när man är sjuk, immunförsvaret jobbar för fullt med din sjukdom vilket påverkar läkningen av din tatuering, samt vill vi i största möjliga mån undvika att bli smittade då det för oss som egna företagare innebär förlust av inkomst vid sjukdom.


Vi tar en deposition på 500kr vid tidsbokning, skulle ni behöva boka av tiden så återbetalas denna då ni hör av er minst 48 timmar innan.


Under tatueringsprocessen är endast den som blir tatuerad tillåten i behandlingsdelen, eventuella kompisar eller medföljande får sitta kvar i väntdelen under tiden.


Har ni några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av er.